Mi figyelünk a különleges igényekre!

Kézműves csokoládéval egyedi ajándékokat kínálhat cégeknek karácsonyra, amelyek személyre szabottak és kifejezik a vállalat egyedi üzenetét vagy stílusát. Az egyedi csokoládék saját vállalati logóval díszített dobozokban különleges és exkluzív ajándékok lehetnek az üzleti partnereknek, alkalmazottaknak vagy ügyfeleknek. Az egyedi csokoládék ajándékozáskor elegáns megjelenést kölcsönöznek, és kifejezik az egyéni figyelmet és gondoskodást.

Az egyedi csokoládé ajándékokat cégek karácsonyi ajándékozási programjába is beépíthetik, és ez az ajándék nagyszerű módja lehet annak, hogy megköszönjék az üzleti partnereknek, alkalmazottaknak és ügyfeleknek az együttműködést, támogatást és lojalitást az év folyamán. Az egyedi csokoládé ajándékok egyedi és emlékezetes élményt nyújthatnak, és hozzájárulhatnak az üzleti kapcsolatok erősítéséhez és a pozitív vállalati megítéléshez.

Az ajándékok időben történő megrendelése biztosítja, hogy időben elkészüljenek és időben kézbesítésre kerüljenek ebben a zsúfolt karácsonyi időszakban.

1 db.-os bonbonválogatás - matricával logózható fehér dobozban

5 db.-os bonbon - matricával logózható fehér dobozban

5,10,15,25,30 db.-os barna díszdoboz - matricával logózható

Céges karácsonyi csokoládék

Mikulás csomagok

Csokoládé bérgyártás

Céges ajándék! Szállodák, éttermek, rendezvények, kiállítások, meetingek és konferenciák ... Sokkoládé!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.