
Mitől kézműves?
"Nagyon szeretem, ez a legjobb része! Megalkotni, amit az ügyfél kitalál. Ha valaki megkeres valami óhajjal-sóhajjal, elképzelése van a töltelékről, akkor azt kitalálom és elkészítem. Két-három napig hozzá se fogok, míg ki nem gondolom, hogy mivel lehetne párosítani az adott alapanyagot. Tíz-tizenöt féle csokit kitalálok, a megrendelő megkóstolja, és azt mondja: na, ez a kettő ízlik, akkor ebbe az irányba megyünk tovább. Hónapokig tart a kísérletezés...”"Minden friss, szinte aznap készített. Azért ilyen a minőség, mert úgy csinálom, mintha saját magamnak vagy a gyerekeimnek készíteném."

Epres rózsás

Sós karamellás

Mentás-citromos

Ibolyás-erdei gyümölcsös

Étcsokoládés kakaóbab törettel

Mangós

Kókuszos

Málnás

Mogyorós

Vörös áfonyás-mandulás

Kávés

Passió gyümölcsös

Gyömbéres

Fahéjas-barackos

Zserbó

Pálinkás

Fahéjas-mézes trüffel