Mitől kézműves?
"Nagyon szeretem, ez a legjobb része! Megalkotni, amit az ügyfél kitalál. Ha valaki megkeres valami óhajjal-sóhajjal, elképzelése van a töltelékről, akkor azt kitalálom és elkészítem. Két-három napig hozzá se fogok, míg ki nem gondolom, hogy mivel lehetne párosítani az adott alapanyagot. Tíz-tizenöt féle csokit kitalálok, a megrendelő megkóstolja, és azt mondja: na, ez a kettő ízlik, akkor ebbe az irányba megyünk tovább. Hónapokig tart a kísérletezés...”"Minden friss, szinte aznap készített. Azért ilyen a minőség, mert úgy csinálom, mintha saját magamnak vagy a gyerekeimnek készíteném."
Epres rózsás
Sós karamellás
Mentás-citromos
Ibolyás-erdei gyümölcsös
Étcsokoládés kakaóbab törettel
Mangós
Kókuszos
Málnás
Mogyorós
Vörös áfonyás-mandulás
Kávés
Passió gyümölcsös
Gyömbéres
Fahéjas-barackos
Zserbó
Pálinkás
Fahéjas-mézes trüffel